Hi,

Ik ben Sky!

Jazeker, deze site is geïnspireerd door mij! Vanwege mijn stamboom moest mijn naam met de letter “L” beginnen, dus mijn officiële naam is “Lovely Sky” . Mijn roepnaam is “Sky”, want in het leven is de “Sky the limit” toch?

Volgens mijn baasjes ben ik de liefste, ondeugendste, ietwat gekke, kroelerige, trouwe viervoeter die ze niet meer uit hun leven kunnen wegdenken. Ok, ik luister niet altijd even goed, maar daar geef ik de puberteit lekker de schuld van.

Ik ben namelijk al 1,5 jaar, weet natuurlijk echt wel hoe ik me moet gedragen en wat wel en niet mag, maar ja, soms vergeet ik het heel even.

Gezien de verschillende riemen, halsbanden en unieke badjas die het afgelopen jaar voor mij gekocht zijn moest ik natuurlijk een persoonlijke kapstok hebben. Daardoor is het idee van de “happy labrador kapstok” ontstaan. En tja, als de baas een kapstok voor mij kan maken, dan kan hij dit ook voor andere rassen maken! Ik kijk graag even mee hoe hij de spullen ontwerpt, snijdt, bewerkt en spuit. Ik ben tenslotte zijn inspiratiebron en hou tegelijk alles voor je in de gaten!

Mocht je dus nog meer ideeën hebben die de baas kan maken ten behoeve van jou (en mij), laat het even weten! Ik geniet van nieuwe producten en ik weet zeker dat jouw trouwe viervoeter dat ook doet. Kijk snel op mijn webshop om te zien wat we al hebben en verwen jezelf en je beste hondenvriend met een mooi cadeau.

(Lovely) Sky

Onafhankelijk geverifieerd
156 beoordelingen